Over ons

Wij zijn al bijna 5 jaar collega’s van elkaar bij een creatief bureau; Cesar als (motion) designer en illustrator, Renske als copywriter. 

Toen in maart de eerste lockdown werd afgeroepen en de scholen dichtgingen, besloten wij ons te storten op een project dat al langer door ons hoofd spookte. We begonnen met het schrijven van educatieve voorleesverhaaltjes waarin spreekwoorden centraal stonden, en plaatsten deze op een gratis toegankelijk Instagram account. Zo hoopten we ouders en leraren een handje te helpen in deze gekke tijd. 

Al snel groeide het aantal volgers en ontvingen we veel positieve reacties. Zo zagen we dat de verhalen zelfs in klassen, maar ook in praktijken voor logopedie en meertaligheid gebruikt werden. Hierdoor ontvingen we ook steeds meer aanvragen voor een ‘echt’ boekje, wat wij natuurlijk fantastisch vonden. Bij het bereiken van 1000 volgers, hakten we de knoop door en zijn we begonnen met het produceren van het fysieke boek.

Hierin hebben we de favoriete verhalen van de Instagram fans verwerkt (met hier en daar een aanscherping in tekst en illustratie), én een gloednieuw verhaal. Dezelfde spannende avonturen, maar dan om lekker doorheen te bladeren. Wel zo handig voor in de klas of tijdens het bedtijdverhaaltje. Wij wensen iedereen heel veel lees- en leerplezier!

Hier kun je mijn enige echte voorleesboek kopen!

Een leuke aanwinst voor thuis óf bijvoorbeeld in de klas. En omdat ik het zo gezellig vind dat je een kijkje komt nemen, staan er ook wat gratis kleurplaten voor je klaar. Kijk gerust nog even rond op mijn pagina, of ga meteen naar de shop!

Groetjes, Taco Tapir